Siltumizolācijas materiāli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SV Steps, SIA

Jēkabpils 20, Jūrmala LV-2011
Sertificētas betona kāpnes, Betona kāpnes, Betona izstrādājumi, betona pakāpieni un pakāpienu uzlikas. Margas. Betona stabi, pasētas, plāksnes. Koka žogi. Metāla žogi. Industriālo paneļu un sietu žogi. Vārti, vārtu automātika. Nestandarta produkcija parkiem, dārziem. Betona, metāla, koka izstrādājumi parkiem, dārziem.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
montāža, Jumtu un sienu profili, sienu montāža, jumta montāža, jumts, jumtu segumi, jumtu ražotājs, jumta materiāli

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Granīta bruģis, granīta bruģakmens, bruģakmens, dabīgais akmens, akmens bruģis, mozaīkbruģis, apdares plāksnes, granīta plāksnes, akmens plāksnes, dārza celiņu plāksnes, dekoratīvie akmeņi, dabiskas formas akmeņi, akmens betona plāksnes, daudzkrāsains bruģis, neregulāras formas bruģis, strūklakas, ūdens objekti, kaskādes,

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Jumtu segumi. Skārdnieku darbi. Plakano jumtu ieklāšana. Jumtu remonts. Jumiķu darbi, jumts. Jumta darbi, jumti. Jumtu darbi. Sīki, (sīku) sīks jumta, (jumtu) remonta darbi, jumta remonts, Jumta remonti, Jumtu remonts, remontdarbi, jumtu klāšana, jumta segumu klāšana, (ieklāšana) jumtu segumu izklāšana, Jumta, (jumtu) likšana, ieklāt jumtu

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Betons, betona ražošana un piegāde, transportbetons, transportbetona piegāde, betona ražošana un betona piegāde, betona piegāde, betons ar piegādi, piegāde betona piegāde objektā ar mikseri un telpisko sūkni, fundamentālo pamatu bloki, fundamentālā pamata bloki, ekskavators, pašizgāzējs, samosvals, puspiekabes, puspiekabe, betona

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" -10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

RST Company, SIA

Matīsa 8, Rīga LV-1001
ROOFMASTER - Plakano Jumtu Eksperti:

ROOFMASTER – līderis plakano jumtu segumu ieklāšanā Latvijā! Roofmaster piedāvā efektīvus tehniskos risinājumus plakano jumtu diagnostikai, remontam, siltināšanai, atjaunošanai par viszemākajām iespējamām izmaksām. Pateicoties profesionāli veiktajam darbam, saviem jumiķiem štatā, pārdomātajai darbu vadības un organizācijas sistēmai, Roofmaster spēj ātri, atbildīgi un precīzi veikt ikvienu uzticēto darbu. 19 gadu laikā izveidota ne tikai savu skārda detaļu ražotni un jumtu materiālu pārstāvniecības loģistika, bet arī veiksmīga jumtu ekspertu komanda, kas spēj sniegt ne tikai pilnu jumta diagnostiku, bet arī veikt profesionālu un ilgnoturīgu plakanā jumta seguma ieklāšanu, atjaunošanu un siltināšanu ar garantiju līdz pat 30 gadiem!   ROOFMASTER palīdz ekonomēt naudu un laiku plakano jumtu ēku īpašniekiem, nodrošinot viņu telpas sausas un siltas, kā arī paaugstinot šo ēku vērtību. Ar mums Jūsu jumti vienmēr būs kartībā!

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.

Balticroof LV, SIA

Katlakalna 13c, Rīga LV-1073
SIA "Balticroof LV" darbības pamatvirzieni:: ✓ jumtu izbūves ✓ jumtu remonta darbi ✓ nesošā profila montāža ✓ jumtu siltināšanas darbi ✓ kausējamā ruļļu materiāla ieklāšanas darbi ✓ skārda apdares detaļu montāža ✓ risinājumu izstrāde jumta mezgliem ✓ līdzfinansējuma piesaiste jaunu jumtu izbūves darbiem ✓ ēku jumtu apsaimniekošana ✓ sniega tīrīšana no sabiedriskām un rūpniecības ēkām

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3a, Rīga, LV-1004
pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas , Ugunsdrošie būvelementi, firestop, ugunsdrošie materiāli , ugunsdrošais silikons, ugunsdrošās putas, ugunsdrošās

WURTH, SIA, Veikals

Jaunceltnes 22A, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

"Transportbāze" , Bauska, Bauskas nov., LV-3901
pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas , Ugunsdrošie būvelementi, firestop, ugunsdrošie materiāli , ugunsdrošais silikons, ugunsdrošās putas, ugunsdrošās

WURTH, SIA, Veikals

Neretas 30, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība